FitSlim (Plus) - Afslankstudio

Fit Slim - Afslankstudio vanaf 59,95 euro per maand!

Slanker, fitter en beter in je vel..... Dat wil jij toch ook ?

FitSlim is het betaalbare effectieve totaalconcept voor blijvend gewichtsverlies op een gezonde manier.
Wil je afvallen zodat je je fitter voelt en beter in je vel zit? Kies dan voor het Fit Slim abonnement, het pakket dat uitgebreide mogelijkheden biedt tot afslanken.
Dit Fit Slim totaalconcept geeft jou alle ingrediënten om op een gezonde manier je ideale gewicht te bereiken en vervolgens ook op gewicht te blijven zonder "jojo effect".

 

Wat verstaan wij allemaal onder Fit Slim?

Het gevarieerde aanbod aan bewegingsdisciplines is juist hetgeen Fit Slim zo uniek maakt. Wanneer je een Fit Slim abonnement afsluit kun je een keuze maken uit de volgende 2 mogelijkheden. Kies de mogelijkheid die het beste bij jou past!

 

Fit Slim Warmte cabines

Warmtecabine

Bewegingstherapie in warmte cabines, voor succesvol en gericht afslanken, voor het gehele lichaam.
De bewegingstherapie bij Fit Slim vindt plaats in speciale, verwarmde en doorzichtige cabines. De bewegingen worden liggend uitgevoerd zodat rug en gewrichten worden ontzien. De warmte stimuleert de afname van vetreserves en voorkomt spierpijn. Het maakt bij Fit Slim niet uit of je jong of oud bent, vroeger veel of weinig aan sport hebt gedaan. De bewegingstherapie is voor iedereen goed te doen. Je zult merken hoe fijn het is om op deze manier te bewegen.

 

Perfect Belly

Perfect Belly zorgt ervoor dat de vetverbranding op gang wordt gebracht op plekken die normalerwijs bestempeld worden als de bekende 'probleemzones', zoals  de buik, taille, en de "lovehandles". 

 

De buik blijft een probleemzone omdat deze minder goed doorbloed wordt dan de rest van het lichaam. Wanneer je intensief traint kun je merken dat de buik vaak toch nog koud blijft aanvoelen. Dit is exact de reden waarom afvallen in dat gebied als moeilijk ervaren wordt.
Fit Slim heeft de oplossing, de Perfect Belly!
De Perfect Belly zorgt voor warmte op en rondom de buik zodat de doorbloeding optimaal wordt gestimuleerd.
Hierdoor komt de vetverbranding op gang precies bij de zone die je graag wilt aanpakken....... De buik!
De Perfect Belly doorbloedt daarnaast de buik door middel van actieve infraroodverwarming. Deze verwarming heeft een positief effect op uw doorbloeding en bovendien maakt het bewegen voor mensen met lage rugklachten, reuma etc. een stuk gemakkelijker.

 

De Perfect Belly is draadloos, erg comfortabel en wendbaar. Je kunt de Perfect Belly gebruiken op je favoriete cardiotoestel, maar ook in de fitness, of in je favoriete groepsles!

Informeer naar de Perfect Belly maand programma's, of het Perfect Belly abonnement!

 

Begeleiding

We bieden ook warmtecabines sessies samen met een coach.
Verder verrichten we bij zowel alle Perfect Belly pakketten als bij de warmtecabine pakketten altijd een lichaamsanalyse bij start en na afloop.
Vraag nu ook naar de voordeelactie, met een gratis voedingsplan op maat t.w.v. 49,95 euro !

 

Wat zijn de voorwaarden?

Je hebt al een Fit Slim programma vanaf 59,95 per maand! Dit abonnement geeft je een maand lang recht op gebruik van één van onze Fit Slim mogelijkheden (Perfect Belly of warmtecabine) evenals onbeperkte toegang tot al onze reguliere faciliteiten (fitness en groepslessen).
Als Fit Slim abonnementhouder maak je vervolgens een maand lang gebruik van de Perfect Belly sessie of warmtecabine sessie.

Samen met je coach plan je voor de start van je abonnement je afspraken/sessies al in, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw gekozen Fit Slim apparatuur voor jou is gereserveerd.

De FitSlim abonnementen zijn los te boeken, zonder abonnement, heel flexibel dus, je zit nergens aan vast.

 

NIEUW: Het TargetZone Programma

Het TargetZone programma heeft als doel om je stofwisseling te maximaliseren. Dit doen we middels een speciaal op maat gemaakt uitgekiend voedingsplan in combinatie met de beweegsessies aan een uniek infrarood/presso apparaat (2x per week).
In sommige gevallen wordt dit programma vergoed door je zorgverzekeraar.

Meer informatie over het TargetZone Programma?
Mail healthcoach Paul op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor alle informatie over dit fantastische en unieke programma.

TargetZone Programma

 

Fitworld @Facebook