FitSlim (Plus) - Afslankstudio

Fit Slim - Afslankstudio vanaf 49,95 euro per maand!

Slanker, fitter en beter in je vel..... Dat wil jij toch ook ?

FitSlim is het betaalbare effectieve totaalconcept voor blijvend gewichtsverlies op een gezonde manier.
Wil je afvallen zodat je je fitter voelt en beter in je vel zit? Kies dan voor het Fit Slim abonnement, het pakket dat uitgebreide mogelijkheden biedt tot afslanken.
Dit Fit Slim totaalconcept geeft jou alle ingrediënten om op een gezonde manier je ideale gewicht te bereiken en vervolgens ook op gewicht te blijven zonder "jojo effect".

 

Wat verstaan wij allemaal onder Fit Slim?

Het gevarieerde aanbod aan bewegingsdisciplines is juist hetgeen Fit Slim zo uniek maakt. Wanneer je een Fit Slim abonnement afsluit kun je een keuze maken uit de volgende 4 mogelijkheden. Kies de mogelijkheid die het beste bij jou past!

 

Fit Slim Warmte cabines

Warmtecabine

Bewegingstherapie in warmte cabines, voor succesvol en gericht afslanken, voor het gehele lichaam.
De bewegingstherapie bij Fit Slim vindt plaats in speciale, verwarmde en doorzichtige cabines. De bewegingen worden liggend uitgevoerd zodat rug en gewrichten worden ontzien. De warmte stimuleert de afname van vetreserves en voorkomt spierpijn. Het maakt bij Fit Slim niet uit of je jong of oud bent, vroeger veel of weinig aan sport hebt gedaan. De bewegingstherapie is voor iedereen goed te doen. Je zult merken hoe fijn het is om op deze manier te bewegen.

 

Better Belly®

Better Belly zorgt ervoor dat de vetverbranding op gang wordt gebracht op plekken die normalerwijs bestempeld worden als de bekende 'probleemzones', zoals  de buik, taille, en de "lovehandles". 

 

De buik blijft een probleemzone omdat deze minder goed doorbloed wordt dan de rest van het lichaam. Wanneer je intensief traint kun je merken dat de buik vaak toch nog koud blijft aanvoelen. Dit is exact de reden waarom afvallen in dat gebied als moeilijk ervaren wordt.
Fit Slim heeft de oplossing, de Better Belly®!  De Better Belly® zorgt voor warmte op en rondom de buik zodat de doorbloeding optimaal wordt gestimuleerd.
Hierdoor komt de vetverbranding op gang precies bij de zone die je graag wilt aanpakken....... De buik!
De Better Belly® doorbloedt daarnaast de buik door middel van actieve infraroodverwarming. Deze verwarming heeft een positief effect op uw doorbloeding en bovendien maakt het bewegen voor mensen met lage rugklachten, reuma etc. een stuk gemakkelijker.

 

De Better Belly® wordt (alleen) gebruikt tijdens cardiotraining (op de fiets, loopband of crosstrainer). Een Better Belly training bestaat uit 45 minuten cardiotraining met de Better Belly band om je middel.
Je zult zien dat je verbluffende resultaten behaalt!

 

 

 

 

 

Perfect Belly draadloos

De Perfect Belly draadloos werkt volgens hetzelfde principe als de Better Belly, alleen is de Perfect Belly draadloos en compact.

De Perfect Belly kan gebruikt worden tijdens een cardio-training, en in bijna alle groepslessen.

 

Fit Slim Vacustep training

De combinatie van een elliptische beweging én een onderdruk binnen de Vacustep, zorgt voor een betere doorbloeding van het weefsel bij buik, billen en benen. De verbeterde bloedsomloop zorgt ervoor dat de lymfeklieren gestimuleerd worden om zo afvalstoffen en overtollig vocht af te voeren. Vetverbranding is het gevolg! Uit onderzoek is gebleken dat de training in een Vacustep zorgt voor een vetverbranding die driemaal zo hoog is als bij conventionele training. Daarnaast is de Vacustep een probaat middel tegen hardnekkige cellulitis. Vanaf de eerste training zul je merken dat je huid gladder en egaler wordt en daarnaast de omvang van buik, billen en benen verminderd.

 

Begeleiding

Naast de reguliere trainingen ontvang je van ons een voedingsadvies wanneer je een Fit Slim abonnement afsluit. Let op, dit is een advies, géén dieet! Met een paar handige tips laten wij jou weten hoe je nog sneller uw gewenste resultaat kunt behalen!

 

Daarnaast verzorgen wij ook een stukje begeleiding in de zin van metingen. Als u wilt, meten wij zowel voor als na uw Fit Slim periode een aantal zaken zoals gewicht, buikomtrek en lichaamssamenstelling. Zo kun je precies zien of je je doel hebt behaald!

 

Wat zijn de voorwaarden?

Je hebt al een Fit Slim abonnement vanaf 49,95 per maand! Dit abonnement geeft je een maand lang recht op gebruik van één van onze Fit Slim mogelijkheden (Vacustep, Better Belly®, Perfect Belly draadloos, of warmtecabine) evenals onbeperkte toegang tot al onze reguliere faciliteiten (fitness en groepslessen).
Als Fit Slim abonnementhouder maak je vervolgens een maand lang  ( 12 sessies in 4 weken tijd) gebruik van de Better Belly sessie, een Vacustep sessie, een Perfect Belly draadloos, of warmtecabine sessie.

Samen met je coach plan je voor de start van je abonnement je afspraken/sessies al in, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw gekozen Fit Slim apparatuur voor jou is gereserveerd.

De FitSlim abonnementen zijn los te boeken, zonder abonnement, heel flexibel dus, je zit nergens aan vast.

 

NIEUW: Het TargetZone Programma

Het TargetZone programma heeft als doel om je stofwisseling te maximaliseren. Dit doen we middels een speciaal op maat gemaakt uitgekiend voedingsplan in combinatie met de beweegsessies aan een uniek infrarood/presso apparaat (2x per week).
In sommige gevallen wordt dit programma vergoed door je zorgverzekeraar.

Meer informatie over het TargetZone Programma?
Mail healthcoach Paul op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor alle informatie over dit fantastische en unieke programma.

TargetZone Programma

 

Fitworld @Facebook