ClubYoga®

Wat is ClubYoga®?

ClubYoga® is een les die gebaseerd is op oosterse ontspanningsoefeningen uit de Yoga en T'ai Chi. Tijdens de les vormen zes thema's samen een geheel. Enkele of meerdere van deze thema's komen samen in de oefeningen. Ademhaling en concentratie zijn thema's waar de geest door wordt geprikkeld. Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema's die het lichaam prikkelen.

 

Voor wie is ClubYoga®?

ClubYoga® is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. ClubYoga® verbetert je lichaamshouding, balans, flexibiliteit en kracht en na slechts enkele lessen zul je je fitter en energiek voelen. Daarnaast kan ClubYoga® bijdragen aan een vermindering van rugklachten en gewrichtsklachten en kun je in goed overleg met een specialist deze les volgen.

ClubYoga® biedt jou naast alle fysieke voordelen die er te behalen zijn nog iets wat minstens net zo belangrijk is. Deze les biedt jou namelijk een stukje (mentale) ontspanning tijdens (lichamelijke) inspanning. Een combinatie die zorgt voor rust en een scherpere, meer heldere geest (oftewel: mind).

ClubYoga® is dus een les voor mensen die willen werken aan Body&Mind.

 

Hoe vaak?

Al met één les per week ben je bezig met je gezondheid. Vanzelfsprekend levert het volgen van meerdere lessen per week meer resultaat op. Wij adviseren twee of drie keer per week.

 

Kom een keer langs voor een gratis proefles!

Fitworld @Facebook