HIGH Total Core

Wat is HIGH Total Core?

HIGH Total Core is een zeer effectieve les voor de gehele kern van het lichaam; de zogenaamde “core-stability” (oftewel rompstabiliteit). De focus bij deze les ligt dus voor het grootste gedeelte bij de buik, maar ook bij de rug. Uit recent onderzoek is gebleken dat het versterken van je “core-stability” een aantal belangrijke voordelen met zich mee brengt. Zo voorkomt en vermindert het o.a. (lage) rugklachten en een goede stabiliteit kan helpen tegen hoofdpijn, nekpijn en pijn rondom het bekken. Daarnaast zorgt het voor een sterk verbeterde lichaamshouding. Dus, naast het verkrijgen van een mooi stel buikspieren werk je ook nog eens aan een goede houding en gezondheid!

 

Voor wie is HIGH Total Core?

HIGH Total Core bij Fitworld is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met zijn/haar training en zijn core-stability wilt verbeteren. Jong, oud, man, vrouw, beginner, of gevorderde: iedereen kan werken aan zijn of haar eigen doelstellingen!

 

Hoe vaak?

Al met één les per week ben je bezig met je gezondheid. Vanzelfsprekend levert het volgen van meerdere lessen per week meer resultaat op. Wij adviseren twee keer per week.

 

Kom een keer langs voor een gratis proefles!

Fitworld @Facebook