Zumba

Zumba, The ultimate dance and fitness workout!

Fitword Sittard introduceerde als een van de eerste in de regio de wereldwijde succes workout Zumba. De populariteit van deze succes workout stijgt maar door en door! Zumba bij Fitworld Sittard is een fitness programma dat is gebaseerd op latijns-amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, Axé, samba en cumbia. Het succes van Zumba is eigenlijk ontzettend simpel. Iets wat leuk is om te doen, ga je vaker doen. Wanneer je iets vaker doet, komen de resultaten vanzelf! Zumba verbeterd je conditie, je flexibiliteit en zelfs je kracht.

Het Zumba programma wordt iedere drie maanden vernieuwd. Herkenning, succes en groei zijn het gevolg van het drie maandentraject. Je wordt werkelijk goed!


 

Voor wie is Zumba?

De Zumba workout is voor iedereen die al swingend wil werken aan de conditie. Trainen en uit je dak gaan? Dat is mogelijk! Zumba is uitdagend, en gaat zover als jij kunt.

 

Zumba gecertificeerd

Fitworld Sittard is een van de weinigen centra in de regio die een Zumba licentie hebben, en dus officieel de Zumba mag geven. Wij zijn een Zumba gecertificeerd centrum.

 

Hoe vaak?

Al met één Zumba les per week ben je bezig met je gezondheid. Vanzelfsprekend levert het volgen van meerdere Zumba lessen per week meer resultaat op. Wij adviseren twee of drie keer per week.

 

Kom een keer langs voor een gratis proefles!

Fitworld @Facebook