Fit & Health Club

Van harte welkom bij Fitworld Fit & Health Club

Fitworld Fit & Health Club betekent 2.000 m2 aan trainingsplezier !
Met een inmens cardio-theater, een veelzijdige fitness- en kracht Area, small-group trainingen, een groot aanbod aan live groepslessen, fantastische instructors,
een afslankstudio, een Healthcoach, en de meest toffe clubmembers !
Een gezellige en comfortabele sfeer, en persoonlijke aandacht voor elke clubmember. 
Fitworld is thuiskomen, zo zeggen we altijd.

Veelzijdig

Of u nu wilt afvallen, conditie wilt opbouwen, ont-stressen, of een sociale sporter bent, Fitworld Fit & Health Club biedt mogelijkheden voor iedereen.
Van individueel krachttraining tot groepslessen als Club Yoga en Kick & Punch, en van small group trainingen tot de gezondheidsprogramma's van Paul Smeets.
Fitworld Fit & Health Club heeft het meest complete aanbod aan fitness- en cardiofitnessapparatuur om lekker te kunnen sporten.
Wij bieden persoonlijke ondersteuning door middel van een op maat gemaakt trainingsplan, en begeleiding tijdens het trainen.

Bent u op zoek naar krachtige resultaten op het gebied van lichaamstransformatie?  Dan kunt u dit aanvullen met personal training,  healthcoaching of een voedingsplan op maat bij onze gewichts-en voedingsconsulent. 
Verschillende services worden zelfs vergoed door uw zorgverzekering!

U bent van harte welkom voor een proeftraining fitness/ krachttraining, een sessie in onze FitSlim afslankstudio, of een uitdagende groepsles naar keuze!

 

Flexibel

Fitworld Fit & Health Club biedt haar clubmembers flexibele abonnementen. Switchen tussen onze verschillende abonnementen in frequentie is mogelijk.
We bieden Flex-abonnementen van 1 maand, tot voordeelabonnementen voor de langere termijn.

Verder zijn al onze abonnementen inclusief het gebruik van de fitness- en kracht area, alle soorten groepslessen, alle soorten small group trainingen,
het opstellen van een persoonlijk trainingsplan, updates van trainingsschema's , en alle ondersteuning en begeleiding door onze instructeurs.

 

Betaalbaar

U sport al bij Fitworld Sittard vanaf € 21,95 per maand ! 
Via bedrijfsfitness zelfs soms nog goedkoper.
Informeer gerust naar al onze abonnement opties , wij staan u graag te woord!

 

Makkelijk bereikbaar

Fitworld Fit & Health Club ligt aan de Rijksweg Noord te Sittard en is met de trein, de auto, de fiets en zelfs te voet gemakkelijk te bereiken vanuit zowel Sittard en Geleen als omstreken.
Er bevind zich zelfs een bushalte voor de hoofdingang van de Healthclub.

 

Parkeren

Parkeren kunt u precies om de hoek, in de parkeergarage Walramstraat. Voor Fitworld members is het parkeren bij sportbezoek zelfs GRATIS!  dat is de Fitworld service voor haar clubmembers.

Komt u met de fiets?
Stalt u deze gerust gratis in de fietsenstalling van parkeergarage Walram. Zo staat uw fiets of auto altijd droog en komt u via de lift snel en eenvoudig in onze hal terecht!

Voedingsadviezen met (volledige) vergoeding door jouw zorgverzekering

Taregtzone Programma

Fitworld @Facebook