Fit & Health Club

Van harte welkom bij Fitworld Fit & Health Club

Fitworld Fit & Health Club betekent 2.000 m2 aan trainingsplezier !
Met een inmens cardio-theater, een veelzijdige fitness-area, small-group trainingen, een groot aanbod aan groepslessen, Bootcamp lessen buiten, fantastische instructors, een afslankstudio, een Healthcoach, en de meest toffe clubmembers !
We zijn groot geworden door klein te blijven. Een gezellige en comfortabele sfeer, en persoonlijke aandacht voor elke clubmember. 
Fitworld is thuiskomen, zo zeggen we altijd.

Veelzijdig

Of u nu wilt afvallen, conditie wilt opbouwen, ontstressen, of een sociale sporter bent, Fitworld Fit & Health Club biedt mogelijkheden voor iedereen. Van individueel krachttraining tot groepslessen als Club Yoga en Kick & Punch, en van small Group trainingen tot afvallen met de Healthcoach.
Fitworld Fit & Health Club heeft het meest complete aanbod aan fitness- en cardiofitnessapparatuur om lekker te kunnen sporten. Wij bieden persoonlijke ondersteuning door middel van op maat gemaakte trainingsschema's, een afslankplan op maat, voedingsadvies en/of Personal training. Bel of kom langs en vraag naar de mogelijkheden. 

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proeftraining naar keuze; een fitnesstraining, cardiotraining of een van onze groepslessen, alles is mogelijk!

 

Flexibel

Fitworld Fit & Health Club biedt haar clubmembers flexibele abonnementen. Switchen tussen onze verschillende abonnementen is altijd mogelijk. Bovendien is ons groepsles-systeem zo opgebouwd, dat u zelf kunt kiezen welke groepsles(sen) u op welke dagen wilt volgen. Verder bieden wij aan startende sporters welkomstprogramma's aan die gelden voor een kortere termijn, en hebben wij voor ervaren sporters voordeelprogramma's voor de langere termijn.

 

Betaalbaar

U sport al bij Fitworld Sittard vanaf € 19,95 per maand (via bedrijfsfitness zelfs nog goedkoper)! Al onze abonnementen zijn inclusief onbeperkte persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Vraag naar de mogelijkheden, wij staan u graag te woord!

 

Makkelijk bereikbaar

Fitworld Fit & Health Club ligt aan de Rijksweg Noord te Sittard en is met de trein, de auto, de fiets en zelfs te voet gemakkelijk te bereiken vanuit zowel Sittard en Geleen als omstreken.
Sinds augustus 2016 bevind zich er zelfs een bushalte voor de hoofdingang van de Healthclub.

 

Parkeren

Parkeren kunt u om de hoek, in de parkeergarage Walramstraat. Voor Fitworld members is het parkeren bij bezoek aan onze club zelfs GRATIS!  dat is de Fitworld service voor haar clubmembers.

Komt u met de fiets?
Stalt u deze gerust gratis in de fietsenstalling van parkeergarage Walram. Zo staat uw fiets of auto altijd droog en komt u via de lift snel en eenvoudig in onze hal terecht!

TargetZone Programma

Taregtzone Programma

Fitworld @Facebook